Essential’ın çerçevesiz akıllı telefonunun ilk görüntüsü

Essential’ın çerçevesiz akıllı telefonunun ilk görüntüsü Android’in kurucuları Andy Rubin tarafından kendi twitter hesabında yayınlandı. 

Android’in kurucularından Andy Rubin’in ve ekibinin oluşturduğu akıllı telefona bir göz atacağız. Rubin bugün, gizli tutulmasına rağmen ortaya çıkmış ve henüz adlandırılmayacak cihazın bir tanıtım fotoğrafını tweetledi.

Essential’ın çerçevesiz akıllı telefonunun ilk görüntüsü

Edinilen bilgiye göre Essential adlı şirketin, mühendislik çalışmalarını, üretmek için önemli miktarda fon sağladığı bildirilen yüksek uçlu cihazlara odakladığı bildirildi. Softbank, kısa bir süre önce, başlangıçta 1 milyar dolarlık bir değerleme ile 100 milyon dolar yatırım yapmak için görüşmelerin dışında kaldı.

Çerçevesi neredeyse yok denecek kadar ince olan cihazların üretimi konusunda büyük girişimler yapılıyor ve Apple hedef alınıyor. iPhone satışlarını düşürüp  geride bırakmak isteyen Essential, paylaştığı görsel ile bu günlerde oldukça konuşuluyor.

 

Cihazların tam olarak ne zaman çıkacağı belirgin olmamakla beraber çerçevesiz cihazlar hakkında detaylı bilgi verilmiyor. Piyasadaki kızışmayı artıracak açıklamalar yapılsa da hamlelerin rakiplere duyrulmaması önemli. Önümüzdeki günlerde Telefon üreticileri ve Teknoloji devlerinin hamlelerini göreceğiz.

Photo of author

Burak Durmuş

Belgeli Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Dijital Pazarlama uzmanı. Tecrübeli E-Ticaret Yöneticisi. Öğrendiklerini öğreterek pekiştirmeye çalışan gönüllü bir yazar. Kişisel Hesaplar: Instagram @oburakdurmus * Twitter @oburakdurmus

Yorum yapın